Home > Despre Noi

Despre Noi

mesenii.ro - Mobilier Epoxy la Comandă

Din plăcerea pentru lemn

Piese unice din rășina epoxy

Compania LEMN CU SUFLET a apărut din placcerea de a prelucra lemnul, din bucuria pe care o capeți în momentul în care finalizezi o lucrare. Lemn Cu Suflet realizează atât mobilier de serie cât și mobilier personalizat.

Mobilier de serie este mult spus pentru că absolut toate obiectele vor fi unice, caracterul de serie vă fi dat de forma finala (forma exterioara), dimensiune și disponibilitate (produse deja create) dar structura , textura, culoarea vor fi diferențiate de la un produs la altul. Materia prima folosita va fi lemn provenit din materiale recuperate ca și blaturi, grinzi, cu condiția să fie dintr-o esență nobilă cum ar fi nuc, stejar, palisandru, măslin.

Lemn Cu Suflet nu achiziționează material lemnos provenit de la arbori sănătoși, condiție esențială pentru industria mobiliera clasica și caută copaci care sunt afectați,  în pericol de prăbușire sau chiar prăbușiți pentru că în realizarea mobilierului nostru unic, acolo unde lemnul a fost afectat și lipsește, completam cu rășina epoxidică pe care o putem colora oricum sau putem îngloba orice alte obiecte pentru a crea unicitate și personalizare. Limita e doar imaginația.

Avantajul nostru și omagiul pe care îl oferim naturii este aducerea la viață a unor bucăți de lemn care pentru industria clasica de mobilier nu reprezintă decât reziduri sau cel mult material de foc.

0
    0
    Coșul Tău
    Coșul tău este golÎnapoi în magazin